Akupunkturuddannelsen

Akupunktur er en selvstændig medicinsk behandlingsform, som stammer fra Kina. Man har kendskab til, at den er ca. 4.500 år gammel. I Kina bliver der behandlet med akupunktur på hospitaler, lægehuse og privatklinikker.

Behandlingerne på akupunkturuddannelsen tager udgangspunkt i den enkelte klient. Gennem tiden har akupunkturen indsamlet en uendelig skat af viden om den menneskelige krop, både på det fysiske og det psykiske plan. Akupunktur bliver mere og mere integreret i det danske samfund. Akupunktur bruges af alternative behandlere, men også mange fagpersoner i sundhedssektoren, bl. a. læger, sygeplejersker, kiropraktorer, fysioterapeuter og jordemødre.

I akupunktøruddannelsen her på Zonecollege Holbæk / Køge lægger vi stor vægt på, at man som behandler efter endt forløb står med en god værktøjskasse.

I denne værktøjskasse er der essentielle redskaber som bl.a. puls- og tungediagnose (Shen Hammer-systemet) samt Tuina massør uddannelse.

I uddannelsen vil du desuden bl. a. blive undervist i:

Tao, Yin & Yang, De klassiske love
Qi, Blod og Kropsvæsker
De 5 elementer
Kinesisk fysiologi
6 ekstra Yang (Fu) organer
Årsager til sygdomme
Punktkategorier og meridianlære
Nåleteknik, herunder hygiejne og etik
Andre akupunkturteknikker såsom moxa, cupping og gua sha

Uddannelsen er RAB godkendt

Zonecollege skolerne i Holbæk og Køge er begge godkendt af PA (Praktiserende Akupunktører) samt DA (Danske Akupunktører). Dvs at du efter endt uddannelse kan blive optaget i disse brancheforeninger.

Vores hovedunderviser er Claus Sørensen, der som en af de ganske få i Danmark har en universitetsgrad i Kinesisk Medicin og Akupunktur. Den form for akupunktur, Claus behandler med, er en integreret stil.

På uddannelsen vil du desuden møde en række andre undervisere, der hver især har specialiseret sig inden for specielle akupunkturdiscipliner, bl.a. Lars Schuster og Jonas Brenner, som giver deres enorme viden og erfaring videre til dig.

Timetallet ved optagelse i 2018:

Teoretisk undervisning (face-to-face undervisning): 533 timer

Klinisk praksis: 400 timer.

Samlet varighed: 3 år.

Pris Akupunkturuddannelsen

Akupunktør uddannelsen: kr. 89.850,-

Beløbet er eksklusiv bøger, kopier, uddannelses-materialer og elevforsikring

Hvis du ikke har merit, skal du tillige have følgende fag, der ikke er inkluderet i uddannelsesprisen:

Psykologi 50 timer kr. 7500,-

Anatomi/fysiologi og Sygdomslære:

Hvis du ikke har merit for 300 timers anatomi/fysiologi samt 100 timers sygdomslære, skal dette tages ved siden af uddannelsen. Fagene kan tages som e-learning ved en godkendt udbyder. Hør evt. skolen, hvilke udbydere, vi anbefaler.

Du har mulighed for at afbetale din uddannelse. Kontakt skolen for at få fremsendt et forslag til afdragsordning.

KranioSakralTerapeut

KranioSakralTerapi er terapeutisk behandling af centralnervesystemet.
I løbet af KranioSakralTerapeut-uddannelsen bliver du undervist i forskellige teknikker til naturlig genoprettelse af balance i kroppen.

Zoneterapeut

På Zoneterapeutuddannelsen underviser vi ud fra den sidste nye viden inden for zoneterapi.
Du får en uddannelse der kan stå helt alene, der behøves ikke andre behandlingsformer for at opnå resultater

Akupunktør


Akupunktur er en selvstændig medicinsk behandlingsform, som stammer fra Kina. Man har kendskab til, at den er ca. 4.500 år gammel. I Kina bliver der behandlet med akupunktur på hospitaler, lægehuse og privatklinikker.

Ernæringsterapeut


Skal du være Kostvejleder eller Ernæringsterapeut?
Kostvejlederuddannelsen uddanner dig til at kunne hjælpe både dig selv, familien og andre mennesker til et bedre helbred, forebyggende og i situationer med helbredsproblemer.

Har du spørgsmål? Ring til os på 2440 4018
eller brug vores kontaktformular